Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība "Mavericks" pirmssezonas treniņnometni sāks ar 20 basketbolistiem ierindā, sestdien savā "Twitter" kontā paziņoja komanda.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" īsi pirms treniņnometnes sākuma piesaistījusi trīs basketbolistus – saspēles vadītāju Karliku Džonsu, uzbrucēju Feronu Hantu un ceturtās/piektās pozīcijas spēlētāju Īdžeju Onu –, kas līgā vēl nav spēlējuši un bija brīvā aģenta statusā.

Trenera Džeisona Kida rīcībā bez jaunpienācējiem, kluba superzvaigznes slovēņa Lukas Dončiča un Porziņģa būs arī aizsargi Džeilens Bransons, Trejs Bērks, Džošs Grīns, Tairels Terijs, Sterlings Brauns, Redžijs Baloks, Tims Hārdevejs, Dorians Finijs-Smits, Maksi Klebers, Dvaits Pauels, Mozess Brauns, Villijs Kolijs-Stains un Bobans Marjanovičs, kā arī Neits Hintons un Jūdžins Omoruji, kuriem ir divvirzienu līgums.

NBA pamatturnīrs noslēgsies 10. aprīlī, kad komandas būs aizvadījušas 82 spēles. No 12. līdz 15. aprīlim paredzēts "play-in" turnīrs, bet 16. aprīlī sāksies NBA izslēgšanas izslēgšanas spēļu turnīrs. Finālsērijas pirmā spēle paredzēta 2. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!