Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Šarlotas "Hornets" aizsargs Kemba Volkers aizstās savainoto Kristapu Porziņģi šīssezonas NBA Zvaigžņu spēlē, bet meistarības konkursā latviešu basketbolista vietā uzstāsies Andrē Dramonds no Detroitas "Pistons", pavēstījusi Nacionālā Basketbola asociācija (NBA).

Kemba Volkers NBA Zvaigžņu spēlē piedalīsies otro gadu pēc kārtas. Viņš šosezon 51 spēlē guvis vidēji 22,6 punktus, izdarījis 5,8 piespēles un izcīnījis 3,4 atlēkušās bumbas, un līdz ar Klīvlendas "Cavaliers" zvaigzni Lebronu Džeimsu ir vienīgie Austrumu konferences spēlētāji ar tik daudz gūtiem punktiem un rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē. Trijos mačos šosezon Volkers ir guvis vismaz 40 punktus, bet februāra sākumā viņš uzrādīja kluba visu laiku trešo labāko punktu summu trīspunktu metienos, pārspējot Della Karija rekordu, kas bija 929 punkti.

Kā zināms, Kristaps Porziņģis 6. februārī NBA regulārā čempionāta spēlē pret Milvoki "Bucks" sarāva ceļgala krusteniskās saites un spiests priekšlaicīgi noslēgt sezonu. Gaidāms, ka viņa atveseļošanās ilgs vairākus mēnešus.

Atbilstoši NBA noteikumiem līgas komisārs no tās pašas konferences izvēlas aizvietotāju spēlētājam, kurš nav spējīgs piedalīties NBA Zvaigžņu spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!