Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" debitants Kristaps Porziņģis jau pirmajā mēnesī saņēmis daudz atzinīgu vārdu no vairākām basketbola zvaigznēm, bet tagad viņam komplimentus veltījis arī viena no šī brīža lielākajām NBA zvaigznēm Lebrons Džeimss no Klīvlendas "Cavaliers".

Porziņģa un Džeimsa jeb "Knicks" un "Cavaliers" ceļi šosezon jau reizi krustojušies, bet piektdien Ņujorkā būs abu vienību otrais duelis sezonā. Pēc pirmās spēles, kurā "Cavaliers" spēja atspēlēties un uzvarēt ar 96:86, "Karalis Džeimss" par Porziņģi īpaši neizteicās, bet tagad pirms otrās cīņas veltījis latvietim uzslavas.

"Viņš ir tīri labs spēlētājs. Domāju, ka viņu gaida spoža nākotne, ja viņš turpinās uzlabot savu sniegumu. Viņš noteikti kļūs stiprāks, un viņš labi zina, kā ir jāspēlē," par Porziņģi izteicās Džeimss.

"Cavaliers" līderis pauda arī viedokli par strīdīgo situāciju "Knicks" iepriekšējā spēlē pret Šarlotas "Hornets", kad Porziņģis pēdējā sekundē iemeta trīspunktu metienu, taču tas netika skaitīts, jo izmests sekundes simtdaļu pēc beigu signāla. "Viņi atļāva izdarīt brīvu metienu. Nesaprotu, kāpēc tas tika pieļauts, jo viņš ir labs trīspunktu metējs. Viņš ir pārliecināts par savām spējām, un tā tam vajadzētu būt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!