Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē otrdien, 5. aprīlī, Kristaps Porziņģis guva 25 punktus, bet Vašingtonas "Wizards" ar 132:114 (35:38, 32:28, 34:27, 31:21) pieveica Minesotas "Timberwolves".

"Wizards" tā bija trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs, tomēr ASV galvaspilsētas komanda vairs nekandidē uz dalību NBA izslēgšanas turnīrā. NBA regulārajā čempionātā "burvjiem" vēl jāaizvada tikai trīs spēles.

Liepājnieks mačā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un astoņus no 12 divpunktu metieniem. Porziņģa kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viens bloķēts metiens.

"Wizards" izšķirošo izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā, kad no 78:78 panāca 96:84. Astoņus punktus šī izrāviena laikā guva Porziņģis.

"Wizards" rindās visi astoņi laukumā pabijušie basketbolisti guva vismaz astoņus punktus katrs, bet Porziņģis bija rezultatīvākais Vašingtonas komandas basketbolists. Daniels Gefords guva 24 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet 21 punktu guva Rui Hačimura. "Timberwolves" labā Karls Entonijs Taunss guva 26 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, 18 punktus guva Entonijs Edvardss, bet 17 punkti un 11 rezultatīvas piespēles D'Andželo Raselam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!