Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Porziņģis pirms piektdien gaidāmā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešā mača atkal ievietots Dalasas "Mavericks" vienības savainoto spēlētāju pieteikumā.

Porziņģis sasitis kreisās kājas papēdi, bet viņa dalība spēlē pret Losandželosas "Clippers" vienību tiek traktēta kā "iespējama", ziņo klubs.

Pirms sērijas otrās spēles Porziņģa iespēja piedalīties mačā gan bija zem jautājuma zīmes, jo basketbolistam esot bijušas sāpes labajā ceļgalā. Šīs vēsts neatkārtošanās ir ļoti labas ziņas, uzsver medija "Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends.

Jau ziņots, ka Porziņģis pēc trešdien izcīnītās uzvaras pats pauda izbrīnu par spēju piedalīties mačā. Porziņģis atzina, ka ceļgala dēļ otrdien nav juties labi.

Savukārt sasistais kreisais papēdis basketbolistam traucējis jau iepriekš. Šī savainojuma dēļ arī pirms sērijas pirmā mača Porziņģa dalība tika traktēta kā "iespējama".

Piektdienas spēlē "Mavericks" vai "Clippers" komanda izvirzīsies sērijā vadībā ar rezultātu 2-1, bet duelis ilgs līdz kāda no vienībām izcīnīs četrus panākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!