Foto: AP/Scanpix/LETA
Nespēlējot Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim, otrdien zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piedzīvoja Vašingtonas "Wizards", kas savā laukumā ar 128:140 (29:32, 33:43, 35:39, 31:26) atzina Milvoki "Bucks" pārākumu.

Viesu rindās ar "triple double" izcēlās Jannis Adetokunbo, kurš sakrāja 28 punktus, 11 atlēkušās bumbas zem groziem un desmit rezultatīvas piespēles.

Tuvu "triple double" bija arī Džrū Holidejs, kurš "Bucks" labā guva 26 punktus, atdeva desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Savukārt Bobijs Portiss viesu rindās izcēlās ar 19 punktiem un 20 bumbām zem groziem.

Mājiniekiem, kas piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, bez Porziņģa palīdzēt nevarēja arī Bredlijs Bīls un Kails Kuzma, bet rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kendriks Nanns, kamēr 20 punktus guva Džonijs Deiviss.

"Wizards" ar 34 uzvarām 79 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē un vairs nevar kvalificēties izslēgšanas spēlēm, kamēr "Bucks" ar 57 uzvarām ir konferences līderi un garantējuši sev vietu "play off".

Nākamo spēli Vašingtonas klubs aizvadīs trešdien, kad viesos tiksies ar Atlantas "Hawks" basketbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!