Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas trešdien nespēja apturēt Bostonas "Celtics" uzbrucēju Džeilenu Braunu no iespaidīga bumbas trieciena grozā no augšas pāri viņam, bet latvietis par to pārāk nebēdāja un paslavēja pretinieku.

Jau vēstīts, ka Porziņģis guva 16 punktus, bet neglāba "Knicks" vienību no zaudējumu Bostonas "Celtics" – 73:103. Šajā mačā viņš kļuva par rezultatīvāko latvieti NBA, apsteidzot centra spēlētāju Andri Biedriņu.

"Man bija sajūta, ka viņi ceturtajā ceturtdaļā nespēja aizmest garām, bet mēs nespējām trāpīt metienus," teica Porziņģis. "Nevienam no mums šī spēle nebija laba. Es neizmantoju daudzas labas iespējas. "Celtics" ir viena no labākajām aizsardzības komandām, un viņi labi padarīja savu darbu, bet mums neveicās."

""Celtics" komandai jau ir izveidojusies identitāte, bet mēs vēl to meklējam," viņš turpināja.

Porziņģis šajā sezonā ir viens no labākajiem metienu bloķētājiem NBA, tomēr viņam neizdevās apturēt Brauna iespaidīgo bumbas triecienu grozā no augšas. Viņš gan pārāk nepārdzīvoja par to, ka kļuvis par "upuri" skaistam "dankam".

"Tas bija lielisks "danks", īpaši tāpēc, ka tas bija pret TOP klases metienu bloķētāju," smaidot teica Porziņģis. "Viņam vajadzētu piedalīties "slam dunk" sacensībās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!