Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbola talants Kristaps Porziņģis pēc viņa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" komandas pirmā zaudējuma sezonā atzina, ka vajadzīgs laiks, lai komanda pilnībā saspēlētos un rādītu lielisku sniegumu.

Jau vēstīts, ka Porziņģis izcēlās ar 10 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet "Knicks" komanda piekāpās Atlantas "Hawks".

"Mēs spēles sākumu aizvadījām neveiksmīgi un nevarējām atrast savu ritmu. "Hawks" komanda aizvadīja ļoti labu spēli, viņi pārņēma iniciatīvu un mēs nespējām atspēlēties," pēc mača Ziemeļamerikas medijiem sacīja Porziņģis. "Gandrīz panācām desmit punktu deficītu, bet nespējām pietuvoties vēl vairāk. Nedrīkstam ļaut pretiniekiem tik tālu atrauties, un no pirmās minūtes jākoncentrējas cīņai."

"Zaudēt vienmēr ir nepatīkami. Šī bija tikai otrā spēle sezonā, un mums jāturas kopā. Lai spēlētu lielisku basketbolu, nepieciešams laiks," viņš turpināja.

Lai arī sākotnēji "Knicks" līdzjutēji nebija priecīgi par Porziņģa draftēšanu, tagad latvietis sāk kļūt par fanu mīluli.

"Līdzjutēji redzējuši, kā spēlēju un kāda ir mana personība. Tagad viņi redz, ka es mīlu basketbolu un man patīk Ņujorka. Šī man ir lieliska iespēja un es redzu, ka faniem sāku patikt. Man jādara viss, lai uzvarētu spēles," stāstīja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!