Ņujorkas "Knicks" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā uzvaras pēdējā laikā nekrājas tik raiti, un viens no iemesliem ir neveiksmīgie spēļu sākumi, pēc zaudējuma Denveras "Nuggets" sacīja latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas "Knicks" svētdien ar rezultātu 96:101 piekāpās "Nuggets", bet Porziņģis izcēlās ar 21 punktu un 13 atlēkušajām bumbām.

"Pēdējā laikā gandrīz katru spēli mēs iesākam lēnīgi, netrāpot metienus, nespēlējot ar enerģiju un nonākot lielos mīnusos. Pēc tam jāiztērē daudz spēka, lai atgrieztos atpakaļ spēlē. Tas ir ļoti nomācoši. Mums visiem jākoncentrējas mačam jau no pirmajām minūtēm," Porziņģa sacītais pēc spēles publicēts "Knicks" komandas mājaslapā.

Porziņģis aizvadītajā mačā trešajā ceturtdaļā palīdzēja savai komandai atspēlēties un uz brīdi izvirzīties arī vadībā. "Trešajā ceturtdaļā izdevās trāpīt savus metienus, bet ceturtajā ceturtdaļā nemēģināju neko sasteigt, jo nebija vairs tādu iespēju. Centos spēlēt savu spēli. Mums bija labas iespējas, bet mēs tās neizmantojām," sacīja latvietis.

Ņujorkas "Knicks" komanda cietusi deviņus zaudējumu pēdējos desmit mačos, kas sarežģī viņu izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Daudzas no spēlēm bijušas ļoti saspringtas. Mums kā komandai jāspēj mača beigās nospēlēt labāk," noslēgumā sacīja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!