Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) oficiālās mājas lapas rīkotā klubu ģenerālmenedžeru aptauja rāda, ka Ņujorkas "Knicks" Latvijas centrs Kristaps Porziņģis netiek augstu novērtēts viņu vidū.

Latviešu basketbolists balsis saņēmis tikai vienā aptaujas punktā - kurš no debitantiem kļūs par labāko spēlētāju tuvāko gadu laikā. Lielākās cerības tiek liktas uz Minesotas "Timberwolves" jauno spēlētāju Karlu-Entoniju Taunsu, kurš saņēmis 62,1% balsu. Pa 10,3% balsu saņēma Emanuels Mudiajs (Denveras "Nuggets"), Džalils Okafors (Filadelfijas "76ers") un D'Andželo Rasels (Losandželosas "Lakers").

NBA klubu menedžeri neuzskata, ka Porziņģis tiks atzīts par šīs sezonas labāko debitantu, kā arī ka viņa piesaistīšana būtu lielākā veiksme draftā - šajos aptaujas punktos mūsu basketbolists nesaņēma nevienu balsi.

Sezonas labākā debitanta godu ģenerālmenedžeri paredz Okaforam (44,8% balsu) vai Taunsam (34,5%). Savukārt par vērtīgāko piesaistīšanu draftā izvēlēts Džastins Vinslovs, kuru izvēlējās Maiami "Heat" (31,0% balsu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!