Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznei Kristapam Porziņģim sāpes labās kājas potītē nav pārgājušas un viņš nevēlas sasteigt atgriešanos laukumā, vēsta ESPN žurnālists Īens Beglijs.

Ziņots, ka Porziņģis trešdien jau mača ievadā guva biedējošu potītes traumu. Lai arī sākotnēji izskatījās citādāk, Porziņģa gūtā potītes trauma netiek raksturota kā pārāk nopietna.

"Porziņģis teica, ka viņam vēl joprojām sāp potīte un viņš turpinās traumas ārstēšanu. Viņa dalība svētdienas mačā nav skaidra, bet viņš teica, ka nevēlas sasteigt atgriešanos laukumā. Viņš nevēlas atgriezties līdz nav 100% pārliecināts," tviterī raksta Beglijs.

Savukārt "Knicks" ziņo, ka komandas ārsti Porziņģa atgriešanās laiku prognozē kā "kuru katru dienu".

Savu pirmo divu NBA sezonu laikā latvietis kopumā izlaida 26 spēles, bet šajā sezonā nav piedalījies divos mačos. Tiesa, trešdien viņš nospēlēja vien nedaudz vairāk par divām minūtēm.

Porziņģis ar 25,8 punktiem vidēji spēlē pašlaik ir NBA piektais rezultatīvākais basketbolists, bet "Knicks" ar 11 uzvarām 21 spēlē atrodas Austrumu konferences devītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!