Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien pārņēma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" sociālā tīkla "Twitter" kontu un atbildēja uz līdzjutēju jautājumiem, nosaucot arī savus trīs visu laiku mīļākos sportistus.

Porziņģis, atbildot uz jautājumu, kuri ir trīs visu laiku labākie sportisti, rakstīja, ka Kobe Braients, Maiks Taisons un Konors Makgregors.

Savas NBA karjeras laikā Braients piecreiz kļuva par NBA čempionu, vienreiz ieguva sezonas MVP balvu un reizi tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Braients savā karjerā vidēji mačā izcēlās ar 25 punktiem, 5,2 atlēkušajām bumbām un 4,7 rezultatīvām piespēlēm. Maiks Taisons savā boksera karjerā bija neapstrīdams čempions smagā svara kategorijā. Viņš kļuva par pirmo smagsvara bokseri, kurš ir bijis čempions vienlaicīgi WBC, WBA un IBF versijās, turklāt šos titulus izcīnīja kā jaunākais boksa vēsturē. Savukārt Makgregors ir brīvā stila cīkstonis, kurš izcīnījis čempionu titulus cīņu šovā "Ultimate Fighting Championship" (UFC).

Tāpat Porziņģis "Mavericks" tvitera profilā rakstīja, ka viņu basketbolu iedvesmoja spēlēt visa ģimene, īpaši vecākais brālis Jānis. "Vienmēr vēlējos spēlēt profesionāļos kā viņš," rakstīja Latvijas basketbola zvaigzne.

Savukārt Dalasā Porziņģim vislabāk patīk tas, ka tur ir ļoti jauki cilvēki, labs ēdiens un ceļi ir piemēroti braukšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!