Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" ne reizi vien uzsvēris, ka ģimene viņam sniedz pamatīgu atbalstu, bet tagad viņš arī atzinis, ka tā palīdz izvairīties no nepatikšanām, vēsta portāls "thesource.com".

Ņujorka ar savām milzīgajām izklaides iespējām ir apdullinājusi nevienu vienu sportistu, tomēr Porziņģim šāda uzdzīve pagaidām nav ne prātā, jo viņš sevi pilnībā atdod basketbolam.

"Atbalsts vienmēr ir ļoti svarīgs, īpaši man kā jaunajam spēlētājam tādā pilsētā kā Ņujorka. Mana ģimene rūpējas par to, lai es koncentrētos darbam, izvairītos no nepatikšanām un fokusētos uz basketbolu. Man tas ir lieliski, ka ģimene ir tepat," sacīja Porziņģis.

Viņš savu spēlēšanu NBA sauc par ģimenes biznesu, jo brāļi palīdz viņam ar līgumiem - Jānis ir aģents, Mārtiņš - menedžeris, tētis analizē katru spēli, bet mamma ir atbildīga par ģimenes maltītēm.

Iespējams, ka tieši ģimenes klātbūtne Porziņģim palīdzējusi izvairīties no ķibelēm. Jau ziņots, ka divi Porziņģa komandas biedri iekūlās ļoti nepatīkamos incidentos. Derikam Viljamsam tika nozagtas dārglietas 750 000 dolāru vērtībā, bet aizvadītajā nedēļā Klentonijs Ērlijs pie striptīzkluba tika sašauts un aplaupīts.

Jau vēstīts, ka jau otro mēnesi pēc kārtas tika atzīts par NBA labāko debitantu. Kopumā šajā sezonā latvietis vidēji spēlē izceļas ar 13,1 punktu, astoņām atlēkušajām bumbām un diviem bloķētiem metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!