Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēlē, ziņo ESPN žurnālists Tims Makmāns.

Dalasas komanda pirmdien viesosies pie Čikāgas "Bulls" vienības, "Mavericks" basketbolistiem aizvadot otro spēli divās dienās.

"Mavericks" kluba vadība turpina rūpīgi uzmanīt Porziņģa veselību, liepājnieku šādās situācijās laukumā nelaižot vienā no diviem mačiem. Komandai šosezon pēc mača pret "Bulls" atlikuši vēl divi šādu spēļu pāri, uzsver Makmāns.

Porziņģis sev individuāli veiksmīgajā februāra mēnesī jau trīs reizes izlaida pa spēlei, kura norisinājās dienu pēc cita mača.

Jau ziņots, ka Porziņģis svētdienas spēlē pret Minesotas "Timberwolves" atzīmējās ar 38 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām. Tā bija basketbolista rezultatīvākā spēle šosezon. Savukārt divās iepriekšējās spēlēs kurzemnieks atzīmējās ar iespaidīgiem "double-double" – pret "Spurs" liepājnieks sakrāja 28 punktus un 12 atlēkušās bumbas, bet Porziņģa kontā pret "Heat" basketbolistiem bija 24 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!