Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc sāpīgā zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē norādīja, ka visa Vašingtonas "Wizards" komanda turpina noslīpēt savas sadarbības uzbrukumā un aizsardzībā.

Jau vēstīts, ka Porziņģis trešdien guva 27 punktus, bet neglāba Vašingtonas "Wizards no sāpīga zaudējuma galotnē ar 120:121 Oklahomasitijas "Thunder" basketbolistiem.

"Šis bija nepatīkams zaudējums, īpaši tāpēc, ka tas bija mājās. Tāds ir NBA – kādu dienu tu uzvari šādu spēli, citu dienu – zaudē. Mēs noteikti varējām nospēlēt labāk, bet mums jāsadzīvo ar šo rezultātu," preses konferencē teica Porziņģis.

"Wizards" puslaika pārtraukumā devās ar 13 punktu pārsvaru, bet "Thunder" trešajā ceturtdaļā spēja pielāgoties spēlei un izlīdzināja gaitu.

"Trešajā ceturtdaļā viņi izdarīja uz mums spiedienu, un mēs nezinājām, ko darīt, un kļuvām nekustīgi. Mēs esam komanda, kuru ir grūti apturēt, kad esam ieskrējušies. Viņi izmantoja vienīgo iespēju – aizsardzībā spēlēja ar pieciem mazajiem spēlētājiem un pie viesiem aizsegiem mainījās. Mums jāsaprot, kā efektīvi spēlēt šajā situācijās," analizēja Porziņģis.

Porziņģis pirmajā puslaikā guva 20 punktus, bet otrajā tikai septiņus. Viņš atkārtoti norādīja, ka "Thunder" taktika aizsardzībā darbojās ļoti labi. "Man noteikti vajadzēja pēc uzliktā aizsega labāk doties uz grozu, taču man arī jāmeklē balanss starp to, lai es varētu atvērt ceļu uz grozu Bredlijam (Bīlam). Mums vēl jāatrod tā sapratne, kad Bredlijs vēlās brīvu laukumu, lai dotos uz grozu un kad es esmu zem groza un izmantoju auguma pārsvaru. Mēs kļūsim labāki dienu pēc dienas," norādīja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!