Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" basketbolists Kristaps Porziņģis bija apmierināts ar savu sniegumu mačā pret Čikāgas "Bulls" un šādā līmenī viņš aizvadīt sezonas pēdējās spēles.

Jau vēstīts, ka Porziņģis ar 29 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām veicināja "Knicks" komandas uzvaru pār "Bulls".

"Vienmēr cenšos visām spēlēm sagatavoties vienādi, bet nekad nevar zināt, kā uz to reaģēs ķermenis. Es ļoti koncentrējos, lai pilnībā atlabtu no slimības. Pēdējās desmit spēlēs gribu nospēlēt augstā līmenī," pēc spēles Ziemeļamerikas žurnālistiem sacīja Porziņģis.

"Es tikai ceturtajā ceturtdaļā redzēju, cik punktus esmu sametis. Man būs spēles, kad man izdosies labot savu rezultativitātes rekordu, bet tagad svarīgākais bija uzvara," sacīja latvietis.

Porziņģis sacīja, ka mačā pret "Bulls" "Knicks" basketbolisti labi kustināja bumbu, spēlēja komandas spēli, bet visa pamatā bija sniegums aizsardzībā. "Tā mums jāspēlē katru vakaru," uzsvēra Porziņģis.

Pie jaunā galvenā trenera Kurta Rembisa Porziņģim līdz šim neizdevās demonstrēt tādu sniegumu, kā sezonas sākumā, taču latviešu spēlētājs slavēja trenera komunikācijas spējas.

"Rembiss veic ļoti labu darbu, viņš ar mani daudz komunicē, tāpat arī ar citiem spēlētājiem. Ir grūti, ja sezonas vidū komandu sākt vadīt cits treneris, jo spēlētājiem ir jāpierod pie jaunas sistēmas. Komunikācija ir ļoti svarīga, un spēlētāji ar katru spēli sāk justies ērtāk laukumā," skaidroja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!