Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis pēc uzvaras pār Losandželosas "Lakers" saņēma slavinošus vārdus no līgas zvaigznes Kobes Braienta, kas latvieti ļoti iepriecināja.

Jau vēstīts, ka Porziņģis svētdien izcēlās ar trešo "double-double" savā karjerā, palīdzot "Knicks" komandai ar 99:95 pārspēt "Lakers". Pēc spēles beigām Kobe Braients atsveicinājās no Porziņģa un veltīja viņam pāris vārdus.

"Viņš man teica, lai turpinu strādāt, un tad man priekšā būs gaiša nākotne. Man tas nozīmē ļoti daudz, jo Kobe ir mans elks un viņa teiktais pierāda, ka viņš redz potenciālu manī. Ceru, ka man būs tik gara un veiksmīga karjera," Porziņģa teiktais citēts portāla "nypost.com".

Pats Braients pēc spēles stāstīja, ka Porziņģis šajā mačā izskatījās ļoti, ļoti labi, raksta "nydailynews.com"

"Knicks" šī bija pirmā uzvara savā laukumā, un komandai tā bija ļoti nepieciešama. "Mēs visi zinājām, ka mums šī spēle ir jāuzvar. Mums bija vajadzīga uzvara savā laukumā. Bija brīži, kad nespēlējām labi, bet atgriezāmies cīņā ar ļoti labu aizsardzību," turpināja latvietis.

"Es joprojām mācos spēlēt NBA basketbolu un mēģinu pielāgoties. Es cenšos saprast, kā man šeit ir jāspēlē. Es joprojām nerealizēju daudz metienu, bet man ir svarīgi koncentrēties darbam, lai kļūtu par labāku spēlētāju," uzsvēra Porziņģis.

"Keep working, young fella. You've got a bright future." -@kobebryant to @kporzee | @madisonsquaregarden | 11.8.15

A photo posted by New York Knicks 🏀 (@nyknicks) on Nov 8, 2015 at 7:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!