Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savā atgriešanās mačā pēc meniska operācijas centies spēlēt agresīvi, taču tagad viņš cer pēc iespējas ātrāk ieiet spēļu ritmā, sacīja pats latvietis.

Jau vēstīts, ka Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē laukumā pavadīja 21 minūti un ar 16 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un diviem bloķētiem metieniem palīdzēja "Mavericks" ar rezultātu 104:93 pārspēt Šarlotas "Hornets". Iepriekšējo spēli latvietis aizvadīja augustā.

"Es sev atvēlētajā laikā darīju pēc iespējas vairāk, bet dažreiz netika pieņemti labākie lēmumi, kad centos būt agresīvs. Taču viss bija kārtībā, tā ir daļa no atgriešanās. Es vēlējos būt laukumā, vēlējos būt agresīvs, kad biju laukumā."

"Svarīgākais, ka pirmā spēle ir aizvadīta un izcīnīta pirmā uzvara. Gaidu nākamās spēles, lai varētu atgriezties ritmā, jo tad viss būs vieglāk," norādīja Porziņģis, kurš arī vēlas atgūt sapratni ar komandas biedriem.

Latvieša sniegumu atgriešanās spēlē novērtēja arī "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails un zvaigzne Luka Dončičs.

"Es domāju, ka viņš spēlēja lieliski, ņemot vērā apstākļus. Viņš kļūs tikai labāks," norādīja "Mavericks" galvenais treneris.

"Viņam jāatgūst spēļu ritms," uzsvēra Dončičs. "Ņemot vērā, ka tā bija viņa pirmā spēle, viņš nospēlēja lieliski. Viņš tikai uzlabos sniegumu. Mums Porziņģis ir vajadzīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!