Foto: AFP/Scanpix/LETA

Dalasas "Mavericks" līderi Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs nepiedalīsies nākamajā Dalasas "Mavericks" mačā pret Jūtas "Jazz", vēsta ESPN.

Kā vēsta ESPN žurnālists Tims Makmahons, tad "Mavericks" norādījuši, ka abi līderi tiks atpūtināti. Šajā sezonā Dončičs divas reizes pastiepis potīti, bet Porziņģis tiek taupīts viņa 2018. gadā savainotā ceļgala dēļ.

Tāpat mačā pret "Jazz" nepiedalīsies arī Dorians Finijs-Smits, kuram aizvadītajos mačos traucējis gurna savainojums.

Pēc sezonas atsākšanās Floridas pilsētā Orlando "Mavericks" piecās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, kas ļāvis nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs. Tas arī ļauj Dalasas komandas treneru korpusam atpūtināt komandas zvaigznes pirms izslēgšanas spēlēm

Porziņģis aizvadītajos piecos mačos Orlando izcēlies ar rezultatīvu sniegumu. Viņš trīs reizes guvis vismaz 30 punktus, bet ne reizi nav guvis mazāk par 22. Šajā sezonā viņa kontā vidēji gūti 20,1 punkts, 9,5 atlēkušās bumbas un divi bloķēti metieni.

Dončiča statistika spēlēs Orlando bijusi vēl iespaidīgāka, vidēji izceļoties ar 3,4 punktiem, 11,6 atlēkušajām bumbām un 11,6 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!