Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē otrdien, 8. oktobrī, Kristapa Porziņģa pārstāvētais klubs Dalasas "Mavericks" ar 104:119 (28:33, 34:33, 27:31, 15:22) zaudēja Oklahomas "Thunder".

"Mavericks" treneri jau pirms mača paziņoja, ka Porziņģa oficiālā atgriešanās laukumā pēc 2018. gada ziemā gūtā smagā savainojuma gaidāma otrajā pārbaudes mačā, kas risināsies naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika. Tāpat "Mavericks" šoreiz neizmantoja slovēņu talantu Luku Dončiču.

"Mavericks" treneri mačā izmantoja 16 basketbolistus, bet rezultatīvākie bija Džastins Džeksons un Maksi Klebers, kuri guva pa 14 punktiem. "Thunder" komandas rindās spēles gaitā iesaistījās 15 basketbolisti, 24 punktus guva Šejs Žilžess Aleksandrs, bet 17 punktus – Stīvens Adamss.

Atgādinām, ka 2018. gada 6. februārī, spēlējot Ņujorkas "Knicks" rindās, Porziņģis guva smagu ceļgala traumu, kas viņam liedza piedalīties spēlēs visu pagājušo sezonu. Pieaugot saspīlējumam "Knicks" komandā, šī gada janvārī Ņujorkas vienība izvēlējās aizmainīt Porziņģi uz "Mavericks", ar ko vasarā latviešu basketbolists noslēdza jaunu piecu gadu līgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!