Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis potītes traumas dēļ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Vašingtonas "Wizards" nevarēs palīdzēt vismaz nedēļu, pirmdien pavēstījusi vienība.

Porziņģis traumu guva sestdienas mačā pret Orlando "Magic", kad trešajā ceturtdaļā neveiksmīgi piezemējās uz savas kreisās potītes. Līdz tam latvietis 23 minūtēs bija iemetis 17 punktus. Nu "Wizards" pavēstījusi, ka centra gatavība spēlēt tiks izvērtēta pēc nedēļas un tikai tad tiks pieņemts lēmums par viņa atgriešanos laukumā.

Tikmēr prestižā medija ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis norāda, ka Vašingtonas klubā valda optimisms par Porziņģa atgriešanos laukumā tuvāko divu nedēļu laikā.

Latvijas basketbolists šosezon vidēji spēlē guvis 22,1 punktu un izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas. Viņa vārds tika locīts kontekstā ar "All-Star" spēles rezervistiem. Līgas zvaigžņu mačs 19. februārī paredzēts Soltleiksitijā.

"Wizards" ar 20 uzvarām 46 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12. vietu. Nākamā cīņa komandai paredzēta naktī uz trešdienu pret cita latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Dalasas "Mavericks". Līdz ar to izpaliks divu Latvijas basketbolistu tikšanās laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!