Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Memfisas "Grizzlies" zvaigznei Dža Morantam netiks izvirzītas kriminālapsūdzības par ieroča izmantošanu naktsklubā Kolorado pilsētā Glendeilā, vēsta ESPN.

Jau vēstīts, ka naktī uz sestdienu Morants savā "Instagram" profilā publicēja video no ballītes striptīzklubā, turēdams rokās šaujamieroci. Tas notika pēc Memfisas komandas zaudējuma pret Denveras "Nuggets". Pēcāk aizsargs publiski atvainojās, norādot, ka meklēs palīdzību un no basketbola paņems nelielu pārtraukumu.

Glendeilas policija veica izmeklēšanu pēc video publicēšanas, tomēr secināja, ka nav pietiekami daudz pierādījumu, lai izvirzītu jebkādas apsūdzības. Policija neesot saņēmusi izsaukumu uz striptīzklubu ne par ieroča izmantošanu, ne par jebkādām citām nekārtībām. "Izmeklēšanā noskaidrots, ka ar šaujamieroci nevienam nav draudēts un neviens šaujamierocis tā arī netika atrasts," teikts policijas paziņojumā.

Savukārt "Grizzlies" komanda paziņojusi, ka Morants izlaidīs vēl četras spēles, līdz ar to pastāv iespēja, ka viņš varētu atgriezties 17. marta spēlē pret Sanantonio "Spurs".

Iepriekš tika ziņots, ka Morants prombūtnes laikā mēģina atrast labāku veidu, kā tikt galā ar stresu un uzlabot savu mentālo stāvokli.

Šosezon Morants vidēji mačā izceļas ar 27,1 punktu un 8,2 rezultatīvām piespēlēm, abos rādītājos būdams "Grizzlies" līderis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!