Foto: FIBA

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Nauri Miezi, Kārli Lasmani, Edgaru Krūmiņu un Agni Čavaru ierindā sestdien Monreālā uzvarēja savā grupā, iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Pirmo spēli A grupā ar pirmo numuru turnīrā izsētā "Rīga" pret Polijas vienību Ļubļinas "Lotto" (12.) uzvarēja ar 21:15.

Uzvarētāju labā astoņus punktus un četras atlēkušās bumbas sakrāja Lasmanis, sešus punktus guva Čavars, piecus punktus un trīs rezultatīvas piespēles sakrāja Miezis, bet Krūmiņš guva divus punktus.

Pretinieku rindās pa septiņiem punktiem guva Mihals Samsonovičs un Adrians Boguckis, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas.

Otrajā spēlē ar 21:14 tika pieveikta ASV vienības Omahas "3Ball" (8.) basketbolisti.

Uzvarētāju labā deviņus punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Lasmanis, sešus punktus guva un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Miezis, Krūmiņš guva četrus, bet Čavars - divus punktus.

Pretinieku rindās trīs basketbolisti guva pa četriem punktiem, kuru vidū Dilans Treviss izcēlās ar desmit atlēkušajām bumbām.

Ceturtdaļfināli norisināsies svētdien.

Jau ziņots, ka Kārlis Pauls Lasmanis pieteicies profesionālās "Big 3" līgas draftam, kas notiks 26. maijā, bet Edgars Krūmiņš Latvijas pēc spēka otrās līgas jeb Nacionālās basketbola līgas (NBL) mačā izmežģīja elkoni un tuvākajā laikā nepalīdzēs "Rīgas" komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!