Foto: Delfi Foto

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga", kuras sastāvā spēlē Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis un Nauris Miezis, sestdien Rijādas Pasaules tūres "Masters" posmā iekļuva pusfinālā.

Rīdzinieki, kuri izsēti ar otro numuru, ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 22:17 uzvarēja Saūda Arābijas vienību "Jeddah" (5.)

Miezis izcēlās ar desmit gūtiem punktiem, Lasmanis pievienoja astoņus punktus un četras atlēkušās bumbas, Krūmiņš tika pie četriem punktiem, bet Čavars, kurš mača vidusdaļā pārsita pieri, pēc tam spēlēja mazāk un punktus neguva.

Pusfinālā Latvijas vienība stāsies pretī "Doha" un "Omaha" komandu dueļa uzvarētājai.

Jau ziņots, ka "Rīga" piektdien B apakšgrupas mačos vispirms ar 22:9 sagrāva "Lusail" vienību no Kataras (10.), bet pēc tam ar 21:6 uzvarēja "Utrecht" no Nīderlandes, kas turnīrā izsēta ar septīto numuru, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

"Rīga", spēlējot ar visiem četriem olimpiskajiem čempioniem sastāvā, rudenī uzvarējusi "Masters" turnīros Monreālā un Sebu, kā ari "Challenger" sacensībās Dienvidāfrikas Republikā, bet pagājušajā nedēļā Saūda Arābijā izcīnīja uzvaru "Super Quest" turnīrā un nodrošināja vietu Honkongas "Masters" sacensībās.

Vasarā, kad Lasmanis spēlēja ASV profesionālajā strītbola līgā "Big3" un Krūmiņš ārstēja traumu, komanda spēlēja dažādos sastāvos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!