Foto: FIBA
Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga", kuras sastāvā spēlē Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis un Nauris Miezis, piektdien ar diviem panākumu sāka Rijādas Pasaules tūres "Masters" posmu, kas ļāva nodrošināt vietu ceturtdaļfinālā.

Pirmajā mačā rīdzinieki, kuri izsēti ar otro numuru, ar 22:9 sagrāva "Lusail" vienību no Kataras (10.).

"Rīgas" panākumu ar astoņiem punktiem kaldināja Lasmanis, septiņus punktus pievienoja Krūmiņš, sešus sakrāja Čavars, bet Miezis guva vienu punktu.

Savukārt dienas otrajā spēlē Latvijas komanda ar 21:6 uzvarēja "Utrecht" no Nīderlandes, kas turnīrā izsēta ar septīto numuru.

Arī otrajā mačā rezultatīvākais bija Lasmanis, šoreiz gūstot deviņus punktus. Čavars guva sešus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, Krūmiņš izcēlās ar četriem punktiem, kamēr Miezis pievienoja divus punktus.

Sestdien ceturtdaļfinālā "Rīga" spēkosies ar vienu no D grupas komandām.

"Rīga", spēlējot ar visiem četriem olimpiskajiem čempioniem sastāvā, rudenī uzvarējusi "Masters" turnīros Monreālā un Sebu, kā ari "Challenger" sacensībās Dienvidāfrikas Republikā, bet pagājušajā nedēļā Saūda Arābijā izcīnīja uzvaru "Super Quest" turnīrā un nodrošināja vietu Honkongas "Masters" sacensībās.

Vasarā, kad Lasmanis spēlēja ASV profesionālajā strītbola līgā "Big3" un Krūmiņš ārstēja traumu, komanda spēlēja dažādos sastāvos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!