Foto: DELFI

Latvijas izlases spēka uzbrucējs Rolands Freimanis nākamajā sezonā atkal spēlēs Igaunijas komandā Tallinas "Kalev/Cramo", informē komandas mājaslapa internetā.

Freimanis jau pagājušajā sezonā pārstāvēja Tallinas komandu, 11 spēlēs VTB Vienotajā basketbola līgā vidēji izceļoties ar 18,9 punktiem un 6,4 atlēkušajām bumbām. Pēc tam viņš pārcēlās uz spēcīgo Krievijas komandu Kazaņas "Unics", kur latviešu spēlētāja loma vairs nebija tik liela.

Šobrīd Freimanis ar Latvijas izlasi gatavojas Eiropas čempionātam.

Freimanis iepriekš spēlējis arī Ukrainas komandā Južnijas "Himik", kurā bija viens no līderiem un palīdzēja vienībai sasniegt nacionālā čempionāta finālu.

Karjeras ievadā Freimanis spēlēja Latvijas komandās "ASK Rīga" un "VEF Rīga", kā arī Seviljas "Cajasol" fārmklubā "Cajasol Cordoba", kas spēlēja trešajā spēcīgākajā Spānijas līgā. Savukārt pēc tam viņš pārstāvējis Spānijas otrās līgas (LEB "Gold") komandas "Girona" un Veskas "Lobe", pāris mačus aizvadījis ACB vienībā Sansebastjanas "Lagun Aro", kā arī vienu sezonu nospēlējis Itālijas A sērijas klubā Montegranaro "Sutor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!