Foto: AFP/Scanpix/LETA

Losandželosas "Lakers" saspēles vadītājs Režons Rondo pēc konflikta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ar Hjūstonas "Rockets" spēlētāju Krisu Polu izteica savu komentāru gan sev piespriesto trīs spēļu diskvalifikāciju, gan par savu pretinieku.

Jau vēstīts, ka mača izskaņā abu komandu spēlētāji sāka grūstīties pēc viena no tiesnešu lēmumiem. "Lakers" saspēles vadītājs Režons Rondo un "Rockets" zvaigzne Kriss Pols bija vieni no aktīvākajiem šajā incidentā. Polam piesprieda divu spēļu diskvalifikāciju, Rondo – trīs, bet citam "Lakers" spēlētājam Brendonam Ingramam, kurš iesāka visas nekārtības, būs jāizlaiž četras spēles.

Vienā brīdī pat izskatījās, ka Rondo iespļāva Polam sejā, taču viņš to kategoriski noraidīja, sakot, ka emocionāli kaut ko teicis savam pretiniekam, un siekalas pa gaisu lidoja zobu sarga dēļ. Tomēr "Lakers" saspēles vadītājs uzskata, ka NBA bija Pola pusē.

"Protams, ka NBA pasaudzēja viņu, jo man ir trīs spēļu diskvalifikācija, bet viņam divu," sarunā ar ESPN teica Rondo. "Visi domā, ka Pols ir labs puisis, taču viņi nezina, ka viņš ir briesmīgs komandas biedrs. Viņi nezina, kā viņš izturas pret cilvēkiem. Piemēram, pagājušajā sezonā, kad viņš pirmo reizi atgriezās Losandželosā uz spēli pret savu bijušo komandu "Clippers" un pēc mača sarīkoja nekārtības pie ģērbtuvēm. Tagad viņš visiem pasaka, ka es esmu spļāvis, un visi mediji tam tic."

Savukārt Pols uzskatīja, ka Rondo ar trīs spēļu diskvalifikāciju ticis sveikā cauri. "Tas nav patīkami. Viņš man uzspļāva. Esmu spēlējis ļoti ilgu laiku, bet neko tādu neesmu piedzīvojis," sacīja Pols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!