Foto: DELFI
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijusī zvaigzne Šakils O'Nīls noliedzis iespējamo atgriešanos sportā un spēlēšanu Meksikā, vēsta ASV masu mediji.

Nedēļas nogalē vairākos Ziemeļamerikas masu medijos izskanēja informācija, ka O'Nīls pēc viesošanās Meksikā uzsācis pārrunas ar vietējo klubu "Fuerza Regia", kura rindās varētu aizvadīt vairākas spēles oktobrī.

"Tā nav taisnība. Diemžēl, ka daži eksperti, šajā gadījumā ESPN, meklē informāciju internetā, nevis pa taisno piezvana man. Viņi grib būt pirmie, tāpēc publicē nepārbaudītu informāciju. Neviens no Meksikas klubiem ar mani nav sazinājies, es nespēlēšu Meksikas čempionātā," teica O'Nīls.

40 gadus vecais O'Nīls profesionālo karjeru pabeidza pagājušā gada vasarā. 1992.gada NBA drafta pirmais numurs O'Nīls profesionāļa karjeras laikā četras reizes kļuva par NBA čempionu, trīs reizes atzīts par "play off" vērtīgāko spēlētāju un 15 reizes piedalījies NBA Zvaigžņu spēlē.

Meksikas kluba "Fuerza Regia" prezidents Serhio Ganems pazīstams ar dažādu slavenību piesaistīšanu komandas rindās. Savulaik dažas spēles šajā komandā aizvadīja arī ekstravagantais Deniss Rodmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!