Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) četrkārtējais vērtīgākais spēlētājs un pēdējo divu gadu čempions Maiami "Heat" sastāvā Lebrons Džeimss, ka sīvās konkurences dēļ treniņus atsācis daudz agrāk nekā plānots.

Pēc otrā NBA čempiontitula izcīnīšanas jūnijā Džeimss pauda, ka starpsezonā kādu laiku atpūtīsies, taču tagad atzinies, ka treniņus atsācis vairākas nedēļas ātrāk nekā bija plānots, jo tādas komandas kā Indiānas "Pacers", Bruklinas "Nets" un Čikāgas "Bulls" nākamajā sezonā būs daudz spēcīgākas.

"Pagājušas jau vairākas nedēļas kopš atgriezos sporta zālē. Redzēju, ka daudzas komandas starpsezonā ievērojami pastiprinājušās. Redzēju tos gājienus, ko savulaik veicām mēs paši, un tāpēc man tagad ir jāizpilda sava darba daļa," laikrakstam "Sun Sentinel" pavēstījis Džeimss.

"Nets" komandai vasarā pievienojušies tādi labi zināmi spēlētāji kā Pols Pīrss, Kevins Gārnets, Džeisons Terijs (visi trīs - bijušie Bostonas "Celtics" spēlētāji) un Andrejs Kiriļenko (Minesotas "Timberwolves"), savukārt "Pacers" vienība, ar kuru "Heat" aizvadītajā sezonā sacentās par iekļūšanu NBA finālā, papildinājusies ar līdzšinējo Fīniksas "Suns" argentīniešu centra spēlētāju Luisu Skolu.

"Bulls" rindās nākamsezon atgriezīsies 2010./2011.gada sezonas vērtīgākais NBA spēlētājs Deriks Rouzs, kurš pēdējo reizi laukumā bija pagājušā gada aprīlī, kad sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!