Foto: DELFI.ee
Astoņus punktus Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas regulārā čempionāta spēlē pirmdien guva latvietis Armands Šķēle, tomēr viņa pārstāvētā Igaunijas čempionvienība Tallinas "Kalev/Cramo" ar rezultātu 60:83 (19:14, 13:24, 15:25, 13:20) izbraukumā zaudēja Krievijas klubam Ļubercu "Triumf".

Šķēle laukumā pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, realizējot četrus no septiņiem izpildītajiem divpunktu metieniem, taču kļūdoties vienīgajā soda metiena mēģinājumā.

Vēl latvieša kontā bija sešas atlēkušās bumbas, pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārtvertai bumbai, trīs kļūdas, trīs piezīmes un efektivitātes koeficienta punkti.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Džerijs Džefersons, bet "Kalev/Cramo" rindās ar 12 punktiem un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Bamba Fols.

Kopvērtējumā "Kalev/Cramo" ar 11 uzvarām 19 spēlēs ieņem sesto vietu, bet "Triumf" komanda ar 12 panākumiem 16 mačos atrodas otrajā pozīcijā.

No Latvijas komandām "Ventspils" ar 11 uzvarām 17 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet "Liepājas Lauvas" ar trim panākumiem 17 cīņās atrodas pēdējā, 11.pozīcijā.

Kā ziņots, šajā sezonā elites divīzijas pamatturnīrā piedalās 11 komandas, debitējot arī "Triumf", bet no izslēgšanas spēļu kārtas sacensībās iesaistīties trīs komandas - Latvijas čempioni "VEF Rīga" un abi spēcīgākie Lietuvas klubi Kauņas "Žalgiris" un Viļņas "Lietuvos rytas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!