Foto: EPA/Scanpix/LETA

Spānijas basketbola granda "Barcelona" galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs un viņa asistents Darjus Maskoļūns inficējušies ar Covid-19, sestdien savā "Twitter" lapā paziņoja komanda.

Rolanda Šmita pārstāvētā komanda sestdien ziņo, ka abu speciālistu nodotās Covid-19 proves izrādījušās pozitīvas, taču neviena no personām nav izrādījusi smagus saslimšanas simptomus.

Abi treneri patlaban atrodas pašizolācijā.

Barselonas komanda ceturtdien ULEB Eirolīgas sezonas pirmajā spēlē ar rezultātu 76:66 (24:14, 17:19, 14:15, 21:18) uzvarēja Maskavas CSKA, kuras rindās nebija savainotais Jānis Strēlnieks.

Svētdien Spānijas čempionātā "Barcelona" mājās paredzēta spēle ar Sansevastjanas "Gipuzkoa", bet četras dienas vēlāk Eirolīgas sacensībās jātiekas ar Sanktpēterburgas "Zeņit".

Gadījumā, ja komandai tiks noteikta 14 dienu karantīna, kopumā nāksies izlaist trīs Eirolīgas un vienu vietējā čempionāta spēli.

Spānijas čempionātā "Barcelona" pēc trim spēļu kārtām ar trim uzvarām ir trešajā pozīcijā, bet tikpat veiksmīgi šo sezonu iesākušas arī Madrides "Real" un "Obradoiro CAB".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!