Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs bija ļoti neapmierināts par situāciju, kad starpsezonā nācās aizmainīt latvieti Dāvi Bertānu.

Jau ziņots, ka "Spurs" komanda Dāvi Bertānu aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards" vienību, lai tā varētu parakstīt līgumu ar viņa topošo aizstājēju Markusu Morisu. Moriss ar komandu bija vienojies par 20 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu uz divām sezonām, tomēr vēlāk pārdomājis. Viņš pievienojās Ņujorkas "Knicks", ar kuru noslēdza viena gada līgumu par 15 miljoniem.

"Bija vairāk nekā grūti zaudēt Dāvi," Popoviča teiktais "Spurs" mediju dienā citēts portālā "expressnews.com". "Teiksim tā, ļoti žēl, ka šajā situācijā bija tik liela neprofesionalitāte vairākos līmeņos."

"Dāvis bija īpašs spēlētājs, un mēs visi to labi zinājām. Viņš ir jauns un ar katru brīdi kļuva labāks un labāks. Tāpēc mums ļoti nepatika viņu zaudēt," skaidroja "Spurs" galvenais treneris.

Popovičs arī atzina, ka Moriss nav skaidrojis, kāpēc tik pēkšņi pārdomāja un nepievienojās "Spurs" komandai.

"Spurs" uzņems "Knicks" komandu 23. oktobrī, tāpēc Morisam būs iespēja diezgan ātri tikties ar komandu, kuru viņš pievīla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!