Foto: FIBA

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš trešdien guva 12 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa spēlē un kopā ar Redžo Emīlijas "UnaHotels" komandu svinēja uzvaru savā laukumā.

Itālijas vienība mājās ar 86:72 (20:18, 25:19, 21:21, 20:14) apspēlēja Beļģijas komandu Antverpenes "Gaiants".

Strautiņš spēlēja tikai 13 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no trijiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Jūrmalnieks arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, vienreiz bloķēja pretinieka metienu, kā arī sakrāja +/- rādītāju +7 un efektivitātes koeficientu desmit.

Ar 17 punktiem uzvarētājiem izcēlās Osvalds Olisevičs. Pretiniekiem 19 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Metjū Tibija kontā.

Otrā J grupas spēlē Ainara Bagatska vadīto "Kyiv" savā laukumā ar 73:71 (20:16, 16:23, 14:19, 23:13) pieveica Krailsheimas "Merlins" no Vācijas.

J grupā trīs uzvaras trīs mačos ir Redžo Emīlijas komandai, divi panākumi - "Kyiv", viena uzvara - "Merlins" vienībai, bet visās trīs cīņās zaudējuši antverpenes basketbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!