Foto: F64

Latvijas basketboliste Paula Strautmane sestdien, 19. novembrī, Spānijas čempionāta mačā izcēlās ar pieciem punktiem, viņas pārstāvētajai Lasevas Duržeļas "Cadi La Seu" piedzīvojot neveiksmi.

"Cadi La Seu" basketbolistes savā laukumā ar rezultātu 68:70 (14:17, 14:14, 15:10, 14:16, 11:13) pagarinājumā piekāpās Gernikas "Lointek".

Strautmane laukumā pavadītajās 26 minūtēs un 17 sekundēs realizēja vienu no diviem divu punktu metieniem un vienu no pieciem tālmetieniem. Tāpat viņa tika pie trīs atlēkušajām bumbām, vienas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas pretinieču piespēles, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs piezīmes, izprovocēja divus pretinieču sodus, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu četri un +/- rādītāju -7.

"Cadi La Seu" vienībā Laja Raventosa ar 14 punktiem bija rezultatīvākā, kamēr pretinieču rindās 18 punktus guva Brūka Viljamsa.

Savukārt Vanesas Jasas "IDK Euskotren" mājinieču lomā ar rezultātu 48:90 (6:23, 11:23, 14:24, 17:20) atzina Saragosas "Casademont" pārākumu.

Jasa laukumā bija 17 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trijiem tālmetieniem, tiekot pie trīs punktiem. Viņa arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu, četras reizes pārkāpa noteikumus, sakrāja +/- rādītāju -15 un efektivitātes koeficientu -1.

Mājinieču vienībā Mariama Kulibalī izcēlās ar 15 punktiem, bet uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 23 punktiem bija Leonija Fībiha.

Citā spēlē Aleksas Gulbes Salamankas "Perfumerias Avenida" izbraukumā ar rezultātu 62:58 (10:20, 26:16, 14:12, 12:10) uzvarēja "Jairis" vienību.

Latvijas basketboliste laukumā bija nepilnas astoņas minūtes un statistikā atzīmējās ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu personīgo piezīmi, vienu izprovocētu sodu, +/- rādītāju -10 un efektivitātes koeficientu divi.

"Perfumerias Avenida" ar sešām uzvarām astoņos mačos ieņem otro vietu, "IDK Euskotoren" ar četriem panākumiem un tikpat neveiksmēm atrodas septītajā vietā, bet "Cadi La Seu" uzvarējusi trijos no astoņiem dueļiem un ir par vienu pozīciju zemāk.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva Salamankas "Perfumerias Avenida", kas triumfēja arī Karalienes kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!