Foto: F64

Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Pireju "Olympiacos" komanda apsver iespēju pamest Grieķijas čempionātu un pievienoties Adrijas līgai, vēsta portāls "Sportando.basketball".

Februārī "Olympiacos" komanda, protestējot pret tiesāšanu, pameta Grieķijas kausa pusfināla maču pēc pirmā puslaika. "Olympiakos" pirmajā puslaikā ar 25:40 bija iedzinējos pret savu nesamierināmo pretinieci Atēnu "Panathinaikos Opap". Pēc tam Pireju komandai tika piespriests tehniskais zaudējums, atņemti seši kopvērtējuma punkti Grieķijas čempionātā un uzlikts 7000 eiro liels naudas sods.

Grieķijas izdevums "Live Sports" ziņo, ka "Olympiacos" vadība esot sazinājusies ar Adrijas līgas pārstāvjiem, lūdzot informāciju par noteikumiem un iespējamo pievienošanos šim turnīram. To apstiprināja arī Adrijas līgas direktors Kresimirs Novesels.

Adrijas līgā startē klubi no Balkānu valstīm un tuvējām kaimiņvalstīm – Bosnijas un Hercegovinas, Horvātijas, Maķedonijas, Melnkalnes, Serbijas un Slovēnijas. Iepriekš šajā līgā spēlējuši arī klubi no Izraēlas un Čehijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!