Foto: F64

ULEB Eiropas kausa izcīņas basketbola turnīra spēlē otrdien latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks ar septiņām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Krievijas komandai SanktpēterburgasSpartak" savā laukumā ar rezultātu 70:64 (19:24, 17:12, 13:18, 21:10) uzvarēt Melnkalnes vienību Podgoricas „Budučnost Voli".

Šajā mačā Strēlnieks nospēlēja 25 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, bet garām raidīja trīs tālmetienus. Tāpat viņš izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu pretinieku bumbu, pieļāva trīs kļūdas, spēli noslēdzot ar trīs efektivitātes koeficenta punktiem.

Rezultatīvākais „Spartak" komandā ar 19 gūtajiem punktiem bija Patriks Beverlijs, kamēr "Budučnost Voli" vienībā Bojans Krstovičs guva 11 punktus.

Tikmēr cita latvieša Riharda Kuksika pārstāvētā Spānijas komanda „Valencia Basket" ar rezultātu 79:61 (19:19, 22:17, 13:9, 25:16) savā laukumā pārspēja Francijas komandu „Gravelines"

Kuksiks šajā mačā laukumā neizgāja, bet „Valencia Basket" rindās rezultatīvākais bija Serhijs Liščuks, kurs guva 14 punktus, bet Gravelines" labā 18 punktus sameta Endrū Albisī.

K grupas kopvērtējumā „Spartak” ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir pirmajā vietā, jau iepriekš garantējot vietu nākamajā kārtā. Tāda pati bilance I grupā ir arī „Valencia Basket”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!