Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks trešdien ULEB Eirolīgas spēlē guva divus punktus un palīdzēja savai komandai Maskavas CSKA izcīnīt uzvaru.

CSKA mājās ar 83:73 (18:11, 27:21, 15:20, 23:21) uzvarēja Kauņas "Žalgiris".

Strēlnieks Maskavas kluba rindās laukumā pavadīja astoņas minūtes un sešas sekundes, kuru laikā izcēlās ar diviem punktiem, trim rezultatīvām piespēlēm un vienu pārtvertu bumbu. Basketbolists grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem, bet abi "trejači" nebija precīzi. Tāpat viņš nopelnīja četras personīgās piezīmes un iekrāja negatīvu rādītāju efektivitātes koeficienta punktos -1.

Rezultatīvākais CSKA spēlētājs ar 21 punktu un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Maiks Džeimss, kamēr 18 punktus un septiņas atlēkušās bumbas pievienoja Tornike Šengelija. Lietuvas klubā ar 16 punktiem izcēlās Mariuss Grigonis.

Trešdien laukumā dosies arī Riharda Lomaža pārstāvētā Vilērbānas ASVEL, kurai paredzēta tikšanās ar Atēnu "Panathinaikos Opap".

CSKA ar 15 uzvarām 19 spēlēs Eirolīgā ieņem pirmo vietu, bet Rolanda Šmita pārstāvētajai "Barcelona" ir par divām uzvarām mazāk, kas ļauj ieņemt otro vietu. Artūra Kuruca pārstāvētā Spānijas komanda Vitorijas "TD Systems Baskonia" ar deviņām uzvarām ir 12.vietā, kamēr 17. un 18.pozīciju ar attiecīgi pieciem un diviem panākumiem ieņem ASVEL, kā arī Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!