Foto: DELFI.lt

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks trešdien bija viens no rezultatīvākajiem Kauņas "Žalgiris" spēlētājiem Lietuvas basketbola līgas (LKL) bronzas sērijas pirmajā mačā, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

Spēles par trešo vietu pirmajā mačā "Žalgiris" ar rezultātu 92:75 (28:18, 29:21, 14:19, 21:17) savā laukumā pārspēja "Šiauliai" vienību.

Strēlnieks šajā mačā guva 14 punktus, trāpot četrus no septiņiem tālmetieniem un divus soda metienus. Latvietis laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā izdarīja arī piecas rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, nopelnīja trīs piezīmes un iekrāja +/- rādītāju +13.

14 punktus "Žalgiris" labā guva arī Artūrs Milaknis un Tailers Kavano. Šauļu komandas labā 17 punkti Giedra Staņa kontā, bet 14 punktus guva Jusufs Sanons.

Jau vēstīts, ka "Žalgiris" pirmo reizi kopš neatkarības atgūšanas nespēlēs LKL finālā. Klubs 23. reizes kļuvis par Lietuvas čempionvienību.

Lietuvas medijs "Delfi.lt" ziņo, ka šo maču klātienē vēroja aptuveni 1300 skatītāju, kas "Žalgiris" mājas spēlei esot mazs rādītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!