Produktīvu sniegumu FIBA Eirolīgas finālturnīra spēlē sievietēm ceturtdien nodemonstrēja Zane Tamane, palīdzot viņas un Elīnas Babkinas pārstāvētajai Turcijas komandai Stambulas “Fenerbahce” A grupas spēlē ar 75:67 (18:26, 18:19, 23:12, 16:10) pārspēt citu Stambulas komandu “Galatasaray”.

Aizvadītajā mačā Tamane laukumā pavadīja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā guva 19 punktus, realizējot septiņus no 14 divpunktu un piecus no sešiem soda metieniem, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat viņas kontā deviņas atlēkušās bumbas, trīs bloķēti metieni, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumbas, piecas izprovocētas piezīmes, kā arī trīs personiskās piezīmes.

Tikmēr Babkina 23 minūtēs un 27 sekundēs guva piecus punktus, realizējot abus divpunktu metienus un vienu no diviem soda metieniem, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un saņēma divas personīgās piezīmes.

Tikmēr “Galatasaray” komandā rezultatīvākā bija Diāna Taurasi, kura guva 20 punktus.

Finālturnīra A grupas kopvērtējumā pa divām uzvarām divās spēlēs izcīnījušas “Fenerbahce” un Spānijas klubs Madrides “Rivas Ecopolis” komandas. Šīs vienības savstarpējā spēlē noskaidros finālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!