Pēc uzvaras FIBA Eirolīgas spēlē Latvijas kluba "TTT Rīga" spēlētāja Tatjana Troina sarunā ar vortālu "Delfi Sports" atzina, ka vienmēr mājās uzvarēt ir patīkami.
Atgādinām, ka Latvijas čempionvienība „TTT Rīga" trešdien „Arēnā Rīga" dramatiskā cīņā ar 69:67 pieveica Brno „Gambrinus", gūstot FIBA Eirolīgā pirmo uzvaru četrās spēlēs. Troina mačā bija rezultatīvākā spēlētāja, gūstot 24 punktus.

Emocijas ir tās labākās, izcīnīt uzvaru mājās vienmēr ir patīkami, it īpaši pēc trim zaudētām spēlēm, tas ir ļoti patīkams notikums visai komandai," pēc panākuma sarunā ar „Delfi Sports" teica Troina. Basketboliste atzina, ka pirms spēles nedomā par savu rezultativitāti, bet, „ja man spēle aiziet, tad komanda to izmantos, bet ja nē, tad jācīnās ir visai komandai kopā - tikai tas var ļaut mums izcīnīt uzvaras".

Spēlētāja uzskata, ka nav svarīgi, ka uzvara ir pār favorītēm - galvenais, ka ir uzvara. „Šobrīd mūsu uzdevums ir cīnīties par uzvaru katrā spēlē, jo ar katru spēli mūsu izredzes kvalificēties nākamajai kārtai samazinās arvien vairāk. Mūsu uzdevums ir uzvarēt pēc iespējas vairāk spēlēs, lai tiktu tālāk."

Žēl, ka šodien bija tik maz skatītāju arēnā, bet, manuprāt, tā ir arī mūsu vaina, jo, ja sāksim uzvarēt, tad arī cilvēki sāks nākt uz basketbolu," piebilda Troina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!