Foto: F64
Tbilisi basketbola klubs "Vita" iesnieguši pieteikumu dalībai VTB Vienotajā basketbola līgā nākamsezon, vēsta līgas mājas lapa.

"Gruzijas basketbola klubs "Vita" kā pirmais no potenciālajiem līgas jaunpienācējiem atsūtīja oficiālu pieteikumu līdzdalībai jaunajā sezonā, un šis pieteikums ir pelnījis uzmanību," atklājis VTB Vienotās basketbola līgas ģenerāldirektors Andrejs Širokovs. "Gruzijas basketbola tradīcijas, popularitāte un ambīcijas līdz ar Tbilisi kluba vēlēšanos spēlēt - plusu ir pietiekami daudz."

Līgas delegācija ieradusies Gruzijā, lai ar "Vita" vadību un valsts Basketbola federāciju apspriestu iespējamo komandas pievienošanos līgai un apskatītu kluba mājas un rezerves arēnu, kas uzņemtu spēles. Par tām secinājums ir, ka abas arēnas atbilst līgas prasībām.

Pieteikumi dalībai nākamās sezonas VTB līgas čempionātā tiek gaidīti līdz šā gada 15.jūnijam, bet galīgais lēmums par jaunās sezonas dalībnieku sastāvu tiks pieņemt līgas padomē.

Šosezon VTB Vienotajā līgā piedalās 16 komandas - 10 klubi no Krievijas un pa vienai komandai no Kazahstānas, Somijas, Latvijas ("VEF Rīga), Igaunijas, Čehijas un Baltkrievijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!