Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play off" turnīrā bez zaudējumiem turpina spēlēt Oklahomas "Thunder", kas trešdien savā laukumā ar 77:75 pieveica Losandželosas "Lakers".

NBA izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā "Thunder" ar 4-0 pieveica līdzšinējos NBA čempionus Dalasas "Mavericks", bet tagad ar 2-0 ir vadībā sērijā pret "Lakers".

Vēl divas minūtes poirms mača beigām "Lakers" bija septiņu punktu pārsvars, bet "Thunder" basketbolisti guva deviņus punktus pēc kārtas un izrāva uzvaru. Uzvaru nesošos divus punktus guva Kevins Durants. Līdzīgā situācijā "Thunder" bija sērijas pret "Mavericks" pirmajā spēlē, kad arī pēdējās divarpus minūtēs atspēlēja septiņu punktu deficītu.

Trešdienas spēlē uzvarētājiem Durants guva 22 punktus, bet 15 punkti Raselam Vestbrukam. "Lakers" labā pa 20 punktiem guva Kobe Braiants un Endrū Bainums, bet Po Gasols guva 14 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Vēl vienā mačā Bostonas "Celtics" viesos ar 107:91 pieveica Filadelfijas "76ers" un izvirzījās vadībā sērijā ar 2-1.

"Celtics" komandai spēli "uztaisīja" trīs basketbolisti – Kevins Gārnets guva 27 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, Pols Pīrss guva 24 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet Radžons Rondo guva 23 punktus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles. "76ers" labā 22 punktus guva Tadeuss Jangs, bet Džrū Holidejs guva 15 punktus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!