Latvijas basketbolists Jānis Timma pirmdien guva desmit punktus Vienotās līgas spēlē, viņa un Daira Bertāna pārstāvētajai Maskavas apgabala "Himki" ciešot zaudējumu.

Latviešu pārstāvētā komanda savā laukumā ar rezultātu 90:92 (19:28, 18:22, 23:17, 30:25) zaudēja Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" vienībai.

Viesiem uzvaru pamatlaika priekšpēdējā sekundē izrāva Naidžels Viljamss-Goss.

Timma laukumā pavadītajās 24 minūtēs un divās sekundēs grozā raidīja divus no trim divpunktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, trīsreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja 11 efektivitātes koeficienta punktus. Timmas +/- rādītājs +9 bija dalīts labākais rezultāts komandā.

Tikmēr Bertāns trīs minūšu un 51 sekundes laikā izpildīja divus neprecīzus tālmetienus un vienreiz pārkāpa noteikumus. Pēc pirmās nomaiņas, kad viņu aizstāja Timma, Bertāns laukumā neatgriezās.

"Himki" komandā ar 27 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Aleksejs Šveds, bet pretiniekiem 24 punkti un astoņas atlēkušās bumbas bija Mindaugam Kuzminskam.

"Himki" ar sešām uzvarām 13 spēlēs ieņem astoto vietu turnīra tabulā, kamēr "Lokomotiv-Kubaņ" ar desmit panākumiem 16 cīņās ir ceturtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!