Latvijas basketbolists Jānis Timma pārtraucis sadarbību ar VTB Vienotās līgas un ULEB Eirolīgas klubu Kazaņas "Unics", ziņo vienība.

Abas puses vienojušās par sadarbības pārtraukšanu, uzsver vienība.

Timma vienībai pievienojās 15. novembrī, noslēdzot vienošanos uz vienu mēnesi, bet abām pusēm paturot iespēju to pagarināt līdz sezonas beigām.

Uzbrucējs laukumā devās trijās ULEB Eirolīgas spēlēs, vidēji 9,5 minūtēs atzīmējoties ar 1,0 punktu. Savukārt VTB Vienotajā līgā Timma netika iekļauts komandas pieteikumā.

Sezonas ievadā Latvijas basketbolists bija bez kluba, bet vasarā Timma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā Orlando "Magic" sastāvā piecās spēlēs guva vidēji 7,0 punktus un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas.

Vēl oktobrī krāslavietis medijam MVP atzina, ka izskata Eirolīgas klubu piedāvājumus, bet uzturēja cerību pastiprināt kādu NBA komandu.

Timma no 2018./2019. gada sezonas pēdējiem mēnešiem līdz 2021. gada pavasarim pārstāvēja Maskavas apgabala "Himki" komandu, bet iepriekš spēlēja Pirejas "Olympiacos", Vitorijas "Baskonia" un Sanktpēterburgas "Zeņit" vienībās.

Savas karjeras laikā Timma pārstāvējis arī "ASK Rīga", ASK/"Juniors", "Liepājas lauvas", "Ventspils", "VEF Rīga" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!