Foto: F64

"TTT Rīga" basketbolistes sestdien, 19. novembrī, Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) spēlē izcīnīja pirmo uzvaru šosezon.

Rīdzinieces savā laukumā ar rezultātu 62:47 (17:11, 18:16, 18:8, 9:12) pārspēja "Daugavpils Universitāti".

Mājinieču panākumu sekmēja Gunta Baško, kura guva 11 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un bloķēja divus metienus. Vēl deviņus punktus un tikpat atlēkušās bumbas pievienoja Marta Miščenko.

Daugavpilietes no neveiksmes neglāba Valērija Baranovska, kura, realizējot arī trīs tālmetienus, sakrāja 17 punktus.

"TTT Rīga" ar vienu uzvaru piecās spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā, bet daugavpilietes ar vienu panākumu septiņos mačos atrodas par vienu vietu augstāk.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Šiauliai-Vilmeras" un Klaipēdas "LCC Starptautiskā universitāte", no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

12 komandas līdz marta vidum aizvadīs divu apļu turnīru. Pirmās vietas ieguvējas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet turpmāko septiņu vietas ieguvējas divu spēļu sērijās cīnīsies par trim vietām "Final 4".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!