Foto: F64

"TTT Rīga" basketbolistes svētdien Rīgā "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) spēlē izcīnīja pārliecinošu panākumu.

Rīdzinieces savā laukumā ar rezultātu 104:50 (24:19, 27:4, 19:12, 34:15) uzvarēja "Audentes" no Igaunijas.

Mājinieču rindās rezultatīvākā ar 24 punktiem bija Dominika Pauļulīte, kura arī tika pie astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet vēl 15 punktus un sešas rezultatīvas piespēles pievienoja Emīlija Košla.

"Audentes" no zaudējuma neglāba Hanna Sibula un Sille Līsa Meldere, kuras sakrāja attiecīgi 15 un 12 punktus.

Citā spēlē "Liepāja"/LSSS viesos ar rezultātu 55:74 (19:19, 20:16, 7:17, 9:22) piekāpās "TalTech".

Starp liepājniecēm ar 14 punktiem izcēlās Paula Kļeščova, kamēr Maija Aploka pievienoja 11 punktus. Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 18 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Annika Kestere.

"TTT Rīga" ar 13 uzvarām 20 spēlēs turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, bet "Liepāja"/LSSS ar bilanci 10-11 ierindojas septītajā pozīcijā.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Vilmeras" unc, no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

12 komandas līdz marta vidum aizvada divu apļu turnīru. Pirmās vietas ieguvējas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet turpmāko septiņu vietas ieguvējas divu spēļu sērijās cīnīsies par trim vietām "Final 4".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!