Foto: FIBA

"TTT Rīga" trešdien Kauņā izcīnīja 16.uzvaru 16 Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) elites grupas spēlēs, ielaižot tikai 37 punktus un pēdējā ceturtdaļā neļaujot pretiniecēm gūt ne punkta.

"TTT Rīga" izbraukumā ar 51:37 (14:14, 14:12, 14:11, 9:0) pieveica Kauņas "Aistes LSMU".

Uzvarētāju vienībā rezultatīvākā ar 12 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Džesmīna Tomasa, bet deviņus punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Gunta Baško.

Mājiniecēm pa sešiem punktiem guva Martina Petrenaite un Greta Stašeliene.

Turnīra tabulas līderpozīcijās ar 16 uzvarām 16 mačos ir "TTT Rīga", bet "Aistes LSMU" ar bilanci 8-9 ieņem piekto vietu. "Liepāja"/LSSS ar 11 uzvarām 15 mačos ir trešā. Astoto vietu ieņem RSU ar septiņām uzvarām un sešiem zaudējumiem, "Daugavpils Universitāte" ar trim uzvarām 15 cīņās ir desmitā, bet BJBS "Rīga"/"Juniores"/LU ar ar diviem panākumiem 16 spēlēs atrodas 11.vietā.

Baltijas līgas elites grupas turnīrā piedalās 12 komandas - pa piecām no Latvijas un Lietuvas, kā arī divas no Igaunijas. Pēc divu apļu turnīra divas labākās komandas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, savukārt 3.-6.vietas ieguvējas ceturtdaļfināla sērijās noskaidros vēl divas "Final" 4 dalībnieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!