Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" noslēdzis līgumus ar divām amerikāņu basketbolistēm - Sidniju Kārteri un Britniju Kārteri.

Līgumi ar 2011. gada NCAA čempioni, saspēles vadītāju Sidniju Kārteri un trīskārtējo "Conference USA" simboliskā piecnieka dalībnieci Britniju Kārteri noslēgti līdz sezonas beigām.

"Mums vajadzēja papildinājumu, lai treniņos un spēlēs varētu izmantot desmit spēlētājas. Otrkārt, centīsimies izmantot jaunpienācēju labākās īpašības, lai sasniegtu pozitīvus rezultātus. Viņām vēl vajadzīgs laiks, lai atgūtu individuālo formu. Sidnijas Kārteres darbs pirmā numura pozīcijā ļaus dažādot spēli un padarīs bīstamāku mūsu uzbrukumu," saka "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips.

"Man šeit patīk. Mūsu treneris izmanto spēles stilu, pie kāda esmu pieradusi. Priecājos, ka komanda spēlē ātri, turklāt treneris ir stingrs un prasīgs," uzsver Sidnija Kārtere.

Savukārt Britnija Kārtere atzina, ka "cienu ātru spēli un šajā ziņā viss ir kārtībā. Man patīk, cik profesionāli organizēts darbs klubā. Visas meitenes ir jaukas un izpalīdzīgas. Ar nepacietību gaidu pirmo spēli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!