Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) čempionāta līderes "TTT Rīga" pirmdien ar dubultu punktu pārsvaru sagrāva meistarsacīkšu otro spēcīgāko komandu, LU – 87:41 (18:10, 20:16, 27:6, 22:9).

Latvijas Universitātes komanda šai mačā vadībā nebija nevienu minūti, jo arī pirmos divus punktus spēlē guva Zane Jākobsone "TTT Rīga" labā, un pēc nepilnas minūtes Arta Strupoviča rezultātu izlīdzināja 2:2, bet tas arī bija vienīgais moments, kad rezultāts bija tik līdzīgs.

Pirmā ceturtdaļa beidzās ar astoņu punktu pārsvaru "TTT Rīga" labā – 18:10, bet puslaikā ejot, rīdzinieču pārsvars bija jau 12 punkti – 38:26.

Trešās ceturtdaļas beigās čempionāta līderes jau bija dubultojušas savu pārsvaru – 65:32, un arī mača beigās tas bija vairāk kā pārliecinošs – 87:41.

Rezultatīvākās spēlētājas "TTT Rīga" rindās bija Dita Krūmberga, kura guva 22 punktus, Zane Jākobsone ar 17 punktiem un Eva Pavlovska ar 10 punktiem.

LU labā 12 punktus guva Zane Lapsiņa, deviņi punkti Lauras Puriņas rēķinā.

"TTT Rīga" līdz ar to ir uzvarējusi visās 26 līdz šim aizvadītajā LSBL čempionāta spēlēs, bet LU komandai šis bija sestais zaudējums 25 spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!