Foto: F64

"TTT Rīga" basketbolistes ar uzvaru sākušas Eiropas Sieviešu basketbola līgas (EWBL) sacensības Minskā.

Pirmajā EWBL līgas mačā "TTT Rīga" ar 80:72 (30:10, 15:17, 14:18, 21:27) apspēlēja Minskas "Horizont".

Rezultatīvākā Rīgas komandā ar 21 punktu bija Kitija Laksa, kas trāpīja piecus no astoņiem trīspunktu metieniem. 12 punktus guva Ilze Jākobsone, 11 - Džesika Tomasa, kurai arī piecas rezultatīvas piespēles.

Mājiniecēm Eidriena Veba sakrāja 17 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Citās trešdienas spēlēs Siktivkaras "Nika" no Krievijas ar 67:49 pārspēja Grodņas "Olimpia", bet Viļņas "Kibirkštis-MRU" ar 62:58 pieveica Minskas "Cmoki".

Ceturtdien rīdziniecēm mačs ar Minskas klubu.

Jau ziņots, ka jūrmalnieks Andris Steļmahs aizvieto galveno treneri Mārtiņu Gulbi, kurš atveseļojas pēc apendicīta operācijas.

"TTT Rīga" šonedēļ piedalās Eiropas Sieviešu basketbola līgas (EWBL) pirmajā sabraukumā, B grupā sacenšoties pret Baltkrievijas komandām Minskas "Horizont", Minskas "Cmoki" un Grodņas "Olimpia".

Spēlēšana EWBL palīdzēs "TTT Rīga" komandai sagatavoties Eirolīgas otrajam sabraukumam, kas notiks 19.-22.janvārī Itālijas pilsētā Skio. Līdzdalība turnīrā ļaus dubultot pašlaik pieejamo starptautisko spēļu skaitu, kā arī palīdzēs izlases kandidātēm iegūt labāku sportisko formu pirms valstsvienību sabraukuma 31.janvārī - 6.februārī.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!